kogt røget skinke eller hamburgerryg200 g. kogt røget skinke eller hamburgerryg
1
dl.
creme fraiche1 dl. creme fraiche
1
dl.
ymer1 dl. ymer
1
tsk.
fransk sennep1 tsk. fransk sennep
2-3
spsk.
klippet dild2-3 spsk. klippet dild
½
tsk.
salt½ tsk. salt
groftkværnet peber groftkværnet peber
Opskrift:
Kartoflerne skæres i skiver, rødløget i terninger.
Æggene hakkes, skinken skæres i små terninger.
Kartofler, løg, agurk, halvdelen af æggene samt skinken blandes i en skål.
Saucen røres sammen og hældes over.
Pyntes med resten af æggene.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 14138 gange, og udskrevet 252 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider