Roastbeef med avokadokartoffelsalat

Roastbeef med avokadokartoffelsalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Roastbeef

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
800 g.roastbeef af inderlår
1 spsk.smør
1 spsk.olie
1250 g.kartofler
3 avocadoer
50 g.mayonnaise
½ citron
3 forårsløg
1 bdt.dild
 groft salt
 friskkværnet peber
 
Opskrift:
Kogte pillede kartofler afkøles og skæres i skiver. Lav en dressing ved at blende avocado med mayonnaise, friskpresset citronssaft og vand (ca. 2 dl.) til en lind og cremet konsistens. Bland dressingen med kartofler, tynde ringe af forårsløg og små duske dild. Smag til med salt og peber.

Brun kødet i smør og olie i en tykbundet gryde. Krydder med salt og hæld lidt vand ved kødet i gryden. Steg roastbeefen under låg og vend den undervejs. Steg kødet i ca. 45 minutter, til centrumstemperaturen er 55°C.

Lad stegen hvile 20 minutter inden den skæres i tynde skiver.





karakterer:
Opskriften er vist 30140 gange,
og udskrevet 1132 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (24 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-07-01 09:37:02
Den smagte fantastisk, jeg brugte creme fraiche 9%, i stedet for kun mayonaise, og så fik vi kold roastbeef med salat til, uhm