Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Braiseret hjerter

Braiseret hjerter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinehjerte

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Braiseret hjerter, billede 4 Braiseret hjerter, billede 1 Braiseret hjerter, billede 2 Braiseret hjerter, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
680 g.rensede hjerter
2 porer
2 gulerødder
 salt
 peber
 bouillon
 A 38 + maizenamel
 
 Tilbehør:
600 g.grøntsager
 


Opskrift:

Udvand grisehjerterne godt i koldt vand og skær dem igennem.
Rens dem godt for sener og lignende. De tøres godt i køkkenrulle og lægges derefter på ovnens rist i en forvarmet alm. ovn 200 grader C i ca. 10 min på hver side, så fedtet smelter af.

Imens renses og skives både porre og gulerødder. Alt kommes nu over i en gryde sammen med bouillon og vand så det dækker. Der tilsættes krydderier. Det simrer under låg til hjerterne er møre. Tag hjerterne op og rør en jævning af maizena og A 38. Gryden tages fra kog og jævningen kommes over ( må ikke koge )







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (24 stemmer)

Opskriften er vist 49437 gange,
og udskrevet 764 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2012-03-14 09:30:00
åh jeg kan se roesnkål ikke porre


allan  -  2009-03-01 13:59:23
A38 har aldrig været fløde!


baand  -  0000-00-00 00:00:00
Det er en rigtig god sovs.


nisse  -  0000-00-00 00:00:00
Det er svært at lave en flødesovs uden fløde