Tournedos med svampesauce 02

Tournedos med svampesauce 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad øvrigt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
800 g.oksemørbrad
150 g.blandede svampe
1 dl.portvin
1 l.oksebouillon /-fond
50 g.margarine
1 kg.asparges kartofler
2.5 dl.piskefløde
 Lidt Maizena
 
Opskrift:
Oksemøbraden afpudses for sener og skæres i 4 stykker, som bankes let.
Kog og pil kartoflerne.

De skyllede svampe sauteres godt af i 25g margarine, tilsættes portvinen. Lad det koge lidt ned og tilsæt så oksefond, lad det koge godt igennem. Kom fløden i, smag til med salt og peber og jævn med Maizena til den har en god konsistens.

Smelt resten af margarinen på en pande og rist kartoflerne, til de er lysebrune (pommes Rissolees). Steg bøfferne af på panden, de må ikke være gennemstegt.


karakterer:
Opskriften er vist 12569 gange,
og udskrevet 448 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.7    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Hanne  -  2007-09-04 14:52:59
svampe skal ikke skylles-de skal blot børstes. OG hvid du endelig ofrer oksemørbrad , så steg i smør eller olie og IKKE margarine