Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Tournedos med svampesauce

Tournedos med svampesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad øvrigt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
800 g.oksemørbrad.
150 g.blandede svampe.
1 dl.portvin.
1 l.oksebouillon /-fond.
50 g.margarine.
1 kg.asparges kartofler.
2,5 dl.piskefløde.
 Lidt Maizena.
 


Opskrift:

Oksemøbraden afpudses for sener og skæres i 4 stykker, som bankes let.
Kog og pil kartoflerne.

De skyllede svampe sauteres godt af i 25g margarine, tilsættes portvinen. Lad det koge lidt ned og tilsæt så oksefond, lad det koge godt igennem. Kom fløden i, smag til med salt og peber og jævn med Maizena til den har en god konsistens.

Smelt resten af margarinen på en pande og rist kartoflerne, til de er lysebrune (pommes Rissolees). Steg bøfferne af på panden, de må ikke være gennemstegt.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.7    (6 stemmer)

Opskriften er vist 11506 gange,
og udskrevet 408 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Hanne  -  2007-09-04 14:52:59
svampe skal ikke skylles-de skal blot børstes. OG hvid du endelig ofrer oksemørbrad , så steg i smør eller olie og IKKE margarine