Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Tournedos af oksemørbrad med rødløgskompot og sellerifrites

Tournedos af oksemørbrad med rødløgskompot og sellerifrites, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad øvrigt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 En oksemørbrad i MesterKvalitet
8 skiverletrøget bacon
 olivenolie
 salt
 peber
 
2 stk.rødløg i skiver fra top til bund
 saften af 2 appelsiner
1 dl.Madeira
50 g.smør.
250 g.svampe gerne kantareller eller Carl Johan svampe
1 storknoldselleri
 


Opskrift:

Tag mørbraden ud af køleskabet og indpakningen en lille halv time før tilberedning. Af mørbraden udskæres 8 bøffer a ca. 100 g, der omvikles med letrøget bacon. Bøfferne brunes ved kraftig varme og krydres med salt og peber. Lægges i et ovnfast fad og steges færdig i ovnen ved 200° C i ca. 8 min. Løgkompot
Løgene sauteres i lidt olivenolie uden at tage farve, og der tilsættes appelsinsaft og Madeira. Saucen koges ned til ca. halvdelen og piskes med smør. Smag til med salt og peber. Ristede svampe Svampene renses og ristes på en varm pande i lidt olivenolie.

Sellerifrites
Knoldsellerien skrælles og skæres i papirtynde skiver på enten en pålægsmaskine eller et råkostjern. Varm 2 dl vegetabilsk olie op og steg selleriskiverne i få minutter, til de er lysebrune og sprøde. Steg eventuelt ad flere omgange, så olien forbliver varm. Drys straks med groft salt.

Kødet anrettes på svampene med rødløgskompot og pyntes med sellerien.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (6 stemmer)

Opskriften er vist 34359 gange,
og udskrevet 1012 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu