Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Oksemørbrad med jomfruhummer

Oksemørbrad med jomfruhummer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Oksemørbrad med jomfruhummer, billede 4 Oksemørbrad med jomfruhummer, billede 1 Oksemørbrad med jomfruhummer, billede 2 Oksemørbrad med jomfruhummer, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
700 g.okse- eller kalvemørbrad
 salt
 peber
 
12 jomfruhummere eller 4 jomfruhummere og 8 jomfruhummerhaler
 
6 bagekartofler
3 spsk.fromage frais
1 spsk.rapsolie
1 dl.skummetmælk
1 spsk.friskrevet ingefær
1 finthakket rød chili
2 kvistehakket timian
 salt
 peber
 
150 g.friske haricots verts
2 gulerødder
1 gul peberfrugt
150 g.østershatte
2 spsk.lynghonning
2 spsk.oystersauce
 salt
 peber
 


Opskrift:

Mørbraden krydres med salt og peber og helsteges i intervaller. 12 minutter ved 200 grader C. alm. ovn, 12 minutter under klæde, 12 minutter ved 200 grader C. alm. ovn og sluttelig 12 minutter under klæde inden den skæres for og serveres.

Jomfruhummerne gratineres i et ildfast fad i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i 8 - 10 minutter.

Kartoflerne skrælles, skæres i mindre tern og koges i letsaltet vand i 15 minutter. Herefter røres de med en håndmikser med fromage frais, rapsolie, skummetmælk, ingefær chili og timian. Kartoffelmosen smages til med salt og peber.

Bønner, gulerødder, peberfrugt og østershatte gøres i stand og skæres ud i mindre stykker. Grøntsagerne sauteres på panden i honning, oystersauce, salt og peber.

Retten serveres med pillede jomfruhummerhaler og en enkelt hel pr. person, lidt blandet salat samt frisk dild på toppen.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (14 stemmer)

Opskriften er vist 44678 gange,
og udskrevet 980 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu