Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Stegt Vildsvinekølle med rødvin

Stegt Vildsvinekølle med rødvin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Vildsvin - Vildsvinekølle

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Stegt Vildsvinekølle med rødvin, billede 4 Stegt Vildsvinekølle med rødvin, billede 1 Stegt Vildsvinekølle med rødvin, billede 2 Stegt Vildsvinekølle med rødvin, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2500 g.vildsvinekølle med ben
400 g.løg
10 kvistetimian
1 spsk.salvie
2 fedhvidløg
5 dl.rødvin
 salt
 peber
 
 Sauce:
7.5 dl.vand
 salt
 peber
 
 Smørbolle:
25 g.smør
2 spsk.hvedemel
 
 Mos:
1500 g.kartofler
2 spsk.olivenolie
 salt
 peber
4 spsk.persille frisk
 


Opskrift:

Køllen skæres ud i fire stege: Inderlår - klump - fladsteg og lårtunge.

Alle stege brunes af med løg timian, salvie og hvidløg. Rødvin hældes ved stegene og koger lidt med under den sidste stegetid på panden. Stege og det til satte tilbehør lægges i en bradepande og det hele steges færdig i ovnen 15-20 minutter ved 200 grader C. alm. ovn.

Det forskellige afskåret kød fra køllen - sener, ben og fedt koges sammen med vand der tilsættes salt og peber.

Tilsæt stegeskyen fra kødet og kog det hele godt ned. sigt fonden og jævn den med smørbolle.

Kartofler koges uden salt til en mos. - Sigtes og blandes med olie, salt og peber og hakket grønt.

Serveres med sauterede grøntsager




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (8 stemmer)

Opskriften er vist 71996 gange,
og udskrevet 1853 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

plet  -  2010-10-25 16:44:14
Hvordan skærer man sådan en ud.


Per  -  2010-05-28 12:29:03
Vildsvinekøllen skal blot brunes og måske et par minutter mere på panden.


Per  -  2009-12-19 11:22:16
Den bedste vildsvinekølle til dato, meget saftig og ikke så hård som andre opskrifter.