Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Nori roulader (sushi)

Nori roulader (sushi), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Diverse grøntsager

Ukendt oprindelseslandKilde : Raa-mad.dk

Indsendt :





Ingredienser:
1 koppaté efter eget valg
1 agurk skåret i lange tynde stænger. Skær kernerne fra.
1 bdt.forårsløg (kan udelades)
1.5 koprevne grøntsager f.eks grøn eller gul squash.
1-2 modne avocadoer skåret til lange stænger
2 kopperfint strimlet salat
2 koppersolsikke spirer eller andre spirer
6 sorte nori ark (tang man kan købe i helsekosten)
 


Opskrift:

Pladsér et nori ark på måtten. Omkring 2,5 cm fra kanten af pladen tættest på dig kommer du en stribe af patéen. Kom en agurke stang ovenpå dette sammen med et forårsløg. Læg lag på lag af avocado stænger, reven squash, strimlet salat og solsikke spirer. Fugt enden af nori arket længst væk fra dig med vand. Brug måtten til at rulle nori arket hen over de andre ingredienser. Stil rouladen til siden, og når du har lavet alle 6, så skærer du hver roulade i 6 stykker. (brug en kniv med skarpe takker på).

Der bliver ialt 36 stykker.

Tips:

Nori roulader er blevet en meget populær spise blandt råkost spisere og de er ikke så svære at lave som man skulle tro. Du får brug for en sushi måtte, som kan købes i et asiatisk supermarked.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.7    (11 stemmer)

Opskriften er vist 23643 gange,
og udskrevet 292 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Nana  -  2013-01-21 12:20:04
Det er mig en gåde hvorfor man ikke ligger billeder ind så man kan se hvad set er man laver! For nybegynderes skyld i det mindste....


Chriss  -  2010-06-26 01:44:34
En skarp filet kniv eller en anden glat bladet kniv, er langt bedre at skære sushi med ellers går nori/tangen i stykker når man skære. Jeg laver selv sushi flere gange i måneden.


Ronja  -  2009-02-16 00:52:24
der står at det er efter eget valg...


Maja  -  2008-11-25 13:14:43
Hvilket pate er der snakke om?