Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter














Flamberet hummer

Flamberet hummer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med skaldyr

Hovedingrediens : Hummer - Hummer kogt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
2 kogte hummer
1 tsk.finthakket scalotteløg
4 cl.cognac
4 cl.Pernod
1 dl.tyk fløde
1 tsk.kørvel
1 tsk.dild
 citron
 Épice Riche
 
 


Opskrift:

Kast 1 stor teskefuld finthakket scalotteløg i en kobberopsats eller, i mangel af en sådan, på et sølvfad placeret på et spritapparat ved bordet.

Efter nogle minutter tilsættes hummerkødet (1/2 hummer pr. person).

Lad det hele småkoge yderligere nogle minutter og hæld derefter lidt cognac af god kvalitet samt lidt Pernod over.

Sæt en tændstik til og lad det brænde ud. Hæld derefter tilpas meget fløde over.

Lad det hele koge nogle minutter så sovsen bliver flydende. Smag til med salt, peber, en anelse Épice Riche, nogle dråber citronsaft, hakket kørvel og meget dild.

Server med pilafris.

Tips:

Har du rå hummer, så se hvordan de koges her https://www.dk-kogebogen.dk/opskrifter/visopskrift.php?id=15108




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (5 stemmer)

Opskriften er vist 19505 gange,
og udskrevet 329 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu