| |
|
One pot gryde med oksekød og ris
One pot gryde med oksekød og ris, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
| |
Varm olien og rist skivede champignoner heri, tages af panden og gemmes til senere.
Varm olien og steg oksekødet let, tilsæt hakket løg og bladselleri samt gulerødder i skiver, og rist yderligere et par minutter.
Hæld ris, vand og salt i, kog over svag varme ca. 20 minutter til risene er møre.
Rør de resterende ingredienser i.
Smag til med salt og peber.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
3.4
(18 stemmer)
Opskriften er vist 130610 gange, og udskrevet 963 gange.
| |
|
|
KJ total 6308 (1502 kcal)
KJ pr. Pers. 3154 (751 kcal)
Vægt ialt 1618 gram
Vægt pr. Pers. 809 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 389 KJ (92 kcal)
Protein 4.6 gram
Fedt 3.5 gram
Kulhydrat 11.3 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|