Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Oksesatay med peanutdressing

Oksesatay med peanutdressing, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Okseklump

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 Satay:
35-40 tynde bambusspyd - ca. 20 cm lange
1,2 kg.okseklump
 dl.japansk sojasauce
 spsk.frisk, fintrevet ingefær
 
 dressing:
 dl.Karolines Fromage Frais 0,3%
1 dl.finthakkede saltede peanuts
1 spsk.frisk, finthakket rød chilipeber
 tsk.finthakket citrongræs
2 tsk.frisk, fintrevet ingefær
 tsk.brun farin
3/4 tsk.groft salt
 friskkværnet peber
 dl.cremefraiche 18%
 
 Grønsager:
700 g.agurker
250 g.røde peberfrugter i strimler
200 g.små nye gulerødder, 10 stk.
1-2 spsk.olie til stegning
 


Opskrift:

Oksesatay:
Læg spyddene i koldt vand. Afpuds kødet for evt. hinder. Skær kødet i 1/2 cm skiver. Skær hver skive i 11/2 cm brede strimler - ca. 7 cm lange. Rør soja og ingefær sammen i en skål og vend kødet heri. Lad kødet trække tildækket i køleskabet i ca. 2 timer.

Fordel kødet på spyddene, 3-4 stykker kød pr. spyd. Steg spyddene ved kraftig varme i lidt olie i en pande/grillpande ca. 1 min. på hver side.

Peanutdressing:
Vend Fromage Frais sammen med peanuts, chilipeber, citrongræs, ingefær, farin og krydderier. Vend forsigtigt cremefraiche i, og stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst 1 time. Smag til.

Grønsager:
Skær agurkerne igennem på langs og fjern kernerne. Skær agurkerne i lange tynde stave. Anret agurk, peberfrugt og gulerødder i glas og stil tildækket i køleskabet.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 9554 gange,
og udskrevet 114 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu