friske snittede svampe 225 g. friske snittede svampe
1/3
dl.
hvedemel 1/3 dl. hvedemel
salt salt
2.5
dl.
Creme fraiche 38% 2.5 dl. Creme fraiche 38%
1
medium hakket løg 1 medium hakket løg
500
g.
okseklump 500 g. okseklump
0.5
dl.
vand 0.5 dl. vand
1/16
dl.
sennepspulver 1/16 dl. sennepspulver
peber peber
5
dl.
friskkogt ris el. nudler 5 dl. friskkogt ris el. nudler
Opskrift:
Skær oksekøddet i tynde strimer.
Brun kødet grundigt i en stor kasserolle.
Tilsæt svampene og løget, og lad det tage farve. Tilsæt sennep, salt og peber, og det sammenrystede mel og vand. Rør godt og tilsæt fløden. Lad det stå ved svag varme ca 20 minutter.