I en løgring lægges en æggeblomme, der kranses med hakket løg, kapers og revet peberrod
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.7
(42 stemmer)
Opskriften er vist 53698 gange, og udskrevet 568 gange.
Energi:
KJ total 1187 (282 kcal)
KJ pr. Pers. 1187 (282 kcal)
Vægt ialt 125 gram
Vægt pr. Pers. 125 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 949 KJ (226 kcal) Protein 18.6 gram Fedt 16.9 gram Kulhydrat 0.5 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
hans.rossing - 2009-01-09 14:48:35 oprindelsesland.
Da tartarerne red mod Europa fra Asien.Lagde de det rå kød under sadlen så det kunne blive mørt og tygges.Der fra stammer ordet bøftartar.I de sydlige lande blander man oksekødet i skål men finthakkede cornichon,skalotteløg,persille og capers.En slat cognac og æggeblommer og også en anelse dijon sennep.Selvfølgelig også salt og peber.På spisekort er betegnelsen i Frankrig.Steak tartare.Og det har istedkommet mange misforståelser,især fra amerikanere som tror at det er stegt.Peberrog er et rent dansk islæt.
Mvh kokken
Eva - 2008-08-25 16:44:30 Mycket gott !
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider