Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Bøf Tatar

Bøf Tatar, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 1 Pers.
FrokostRet : Frokost - Tatar - Tartar

Hovedingrediens : Oksekød - Oksefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Bøf Tatar, billede 4 Bøf Tatar, billede 1 Bøf Tatar, billede 2 Bøf Tatar, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 skive Rugbrød. mørkt 1 skive rugbrød vejer ca. 50 gram.
10 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
100 gram Tatarkød Til tatarkød bruges fedtfattigt senefrit kød, det kan f.eks. være skært oksekød.

Til skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump.
Rødløg 1 almindeligt rødløg vejer ca. 100 gram pillet vægt
1 Æggeblomme 1 æggeblomme ca 15 gram
Kapers
Peberrod, revet Revet peberrod sælges gerne i breve/poser af 40 gram.
Rødbeder, syltede
Pickles
   


Opskrift:

På det smurte brødstykke lægges kødet.

I en løgring lægges en æggeblomme, der kranses med hakket løg, kapers og revet peberrod




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (40 stemmer)

Opskriften er vist 46024 gange,
og udskrevet 468 gange.


Energi:
KJ total 1187 (282 kcal)
KJ pr. Pers. 1187 (282 kcal)
Vægt ialt 125 gram
Vægt pr. Pers. 125 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 949 KJ (226 kcal)
Protein 18.6 gram
Fedt 16.9 gram
Kulhydrat 0.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

[email protected]  -  2009-01-09 14:48:35
oprindelsesland. Da tartarerne red mod Europa fra Asien.Lagde de det rå kød under sadlen så det kunne blive mørt og tygges.Der fra stammer ordet bøftartar.I de sydlige lande blander man oksekødet i skål men finthakkede cornichon,skalotteløg,persille og capers.En slat cognac og æggeblommer og også en anelse dijon sennep.Selvfølgelig også salt og peber.På spisekort er betegnelsen i Frankrig.Steak tartare.Og det har istedkommet mange misforståelser,især fra amerikanere som tror at det er stegt.Peberrog er et rent dansk islæt. Mvh kokken


Eva  -  2008-08-25 16:44:30
Mycket gott !