Bøf Tatar
Hovedingrediens : Oksekød - Oksefilet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
På det smurte brødstykke lægges kødet.
I en løgring lægges en æggeblomme, der kranses med hakket løg, kapers og revet peberrod |
|
Opskriften er vist 67605 gange,
og udskrevet 679 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (42 stemmer) |
|
Kommentarer hans.rossing - 2009-01-09 14:48:35 oprindelsesland. Da tartarerne red mod Europa fra Asien.Lagde de det rå kød under sadlen så det kunne blive mørt og tygges.Der fra stammer ordet bøftartar.I de sydlige lande blander man oksekødet i skål men finthakkede cornichon,skalotteløg,persille og capers.En slat cognac og æggeblommer og også en anelse dijon sennep.Selvfølgelig også salt og peber.På spisekort er betegnelsen i Frankrig.Steak tartare.Og det har istedkommet mange misforståelser,især fra amerikanere som tror at det er stegt.Peberrog er et rent dansk islæt. Mvh kokken Eva - 2008-08-25 16:44:30 Mycket gott ! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne