Bøf Tatar næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 1 Pers.
Ingredienser:
1 skive Rugbrød. mørkt 1 skive rugbrød vejer ca. 50 gram.
10 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
100 gram Tatarkød Til tatarkød bruges fedtfattigt senefrit kød, det kan f.eks. være skært oksekød.

Til skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump.
Rødløg, pillet vægt 1 almindeligt rødløg vejer ca. 100 gram pillet vægt
1 Æggeblommer 1 æggeblomme ca 15 gram
Kapers 1 spsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
Peberrod, revet Revet peberrod sælges gerne i breve/poser af 40 gram.
Rødbeder, syltede
Pickles
   
Energi:
KJ total 1187 (282 kcal)
KJ pr. Pers. 1187 (282 kcal)
Vægt ialt 125 gram
Vægt pr. Pers. 125 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 949 KJ (226 kcal)
Protein 18.6 gram
Fedt 16.9 gram
Kulhydrat 0.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)