Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Brun bradepandekage

Brun bradepandekage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
350 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

300 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
150 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
lidt Kakao 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 45 gram
1 tsk. Natron 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
4 dl. Appelsinjuice. konserves 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   


Opskrift:

Bland mel, sukker, kakao og natron Kom øg, juice og smeltet margarine i Røres godt sammen og hældes i en smurt bradepande Bages 1 time ved 170 grader.

Glassur kommes på når kagen er kold.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (11 stemmer)

Opskriften er vist 32729 gange,
og udskrevet 745 gange.


Energi:
KJ total 16690 (3973 kcal)
KJ pr. Portion 16690 (3973 kcal)
Vægt ialt 1415 gram
Vægt pr. Portion 1415 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1179 KJ (280 kcal)
Protein 4.4 gram
Fedt 10.4 gram
Kulhydrat 42.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2013-06-26 11:55:39
Bagte dobbelt portion (samme bradepande) og puttede hk mørk chokolade og reven appelsin skal i... Den blev fin svampet og smagte mums ...


mig  -  2007-11-26 15:37:30
lyder sjov


Lund  -  0000-00-00 00:00:00
God kage. Glasuren lavede jeg af Appelsinjuice og flormelis.