Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Brun bradepandekage

Brun bradepandekage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
350 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

300 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
150 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
lidt Kakao 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 45 gram
1 tsk. Natron 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
4 dl. Appelsinjuice. konserves 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   


Opskrift:

Bland mel, sukker, kakao og natron Kom øg, juice og smeltet margarine i Røres godt sammen og hældes i en smurt bradepande Bages 1 time ved 170 grader.

Glassur kommes på når kagen er kold.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (11 stemmer)

Opskriften er vist 33638 gange,
og udskrevet 760 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2013-06-26 11:55:39
Bagte dobbelt portion (samme bradepande) og puttede hk mørk chokolade og reven appelsin skal i... Den blev fin svampet og smagte mums ...


mig  -  2007-11-26 15:37:30
lyder sjov


Lund  -  0000-00-00 00:00:00
God kage. Glasuren lavede jeg af Appelsinjuice og flormelis.