Brun bradepandekage næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Portion 1 Portion
Ingredienser:
350 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

300 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
150 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
lidt Kakao 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 45 gram
1 tsk. Natron 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
4 dl. Appelsinjuice. konserves 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 16690 (3973 kcal)
KJ pr. Portion 16690 (3973 kcal)
Vægt ialt 1415 gram
Vægt pr. Portion 1415 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1179 KJ (280 kcal)
Protein 4.4 gram
Fedt 10.4 gram
Kulhydrat 42.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)