Bøf med grøntsagsragout

Bøf med grøntsagsragout, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Bøf af oksefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 bøffer skåret af oksefilet, ca. 175 g pr. stk.
2 spsk.olivenolie
1 gulpeberfrugt
1 rødpeberfrugt
1 løg
2 gulerødder
2 fedhvidløg
2 dl.kraftig kalvebouillon
1 bdt.frisk basilikum
 salt
 peber
 evt. maizenamel
Opskrift:
Steg bøfferne gyldne på begge sider i en spsk. olivenolie på en stegepande-ca.4-5 min. på hver side. krydre dem med salt og peber. Tag dem af panden og lad dem hvile i ca.5 min. på et fad dækket med stanniol inden servering.

Vask peberfrugterne, halvér dem på den lange led og fjern de hvide lameller med en skarp kniv. pil løget, skræl gulerødderne og skær alle grøntsagerne i små tern ca. ½ x ½ cm. varm en spsk. olivenolie i en gryde og steg grøntsagsternene i 2 min. tilsæt hakkede hvidløgsfed.

Hæld kalvebouillonen i gryden og kog det hele igennem et par minutter. Smag til med salt og peber og jævn evt. ragouten med lidt maizenamel rørt ud i vand. Tag ragouten af varmen og vend frisk klippet basilikum i den skal altså ikke kogesmed da den så bliver trist og kedelig.

Anret de 4 bøffer på hver sin tallerken. hæld grøntsagsragouten over og server retten med et godt italiensk brød til.





karakterer:
Opskriften er vist 15408 gange,
og udskrevet 251 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu