Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fyldte courgetter med valnøddesauce

Fyldte courgetter med valnøddesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Courgetter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
4 storecourgetter
3 spsk.olivenolie
1 mellemstorthk. løg
2 fedknust hvidløg
225 g.bulgur, skyllet og afdryppet
2 røde peberfrugter, i tern
 stødt allehånde
 salt
 peber
 
3 dl.bouillon
1 - 2 tsk.maizenamel
25 g.hakkede valnøddekerner
 
 
 


Opskrift:

Courgetterne blancheres 3-4 min i kogende vand. Skær dem igennem, udhul dem og hak kødet groft. Svits løg og hvidløg 3-4 min i olien. Kom bulgur, rød peber, hakkede courgetter og allehånde i. Tilsæt lidt bouillon, lad det simre 10 min. under omrøring.

Forvarm ovnen til 180 grader. Fyld courgette- skallerne med blandingen, sæt dem i et fad og dæk evt. med folie. Bages 25 min.

Skyen hældes i en gryde, evt. ost i bradepanden skal med. Skyen jævnes med maizenamel og tilsættes hakkede valnøddekerner.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 16399 gange,
og udskrevet 526 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Val  -  2018-04-21 11:58:24
Ja, det gør jeg da virkelig heller ikke!!!


Lene  -  0000-00-00 00:00:00
Jeg forstår ikke det med skyen???