courgetter á ca. 250 g 4 små courgetter á ca. 250 g
1
portion
Majskompot med tomat, ingefær og chili 1 portion Majskompot med tomat, ingefær og chili
1
æg 1 æg
2
spsk.
rasp 2 spsk. rasp
100
g.
mozarella 100 g. mozarella
olivenolie olivenolie
Opskrift:
Flæk courgetterne på langs og skrab indmaden ud med en kniv. Kom courgetterne i et ovnfast fad. Hak courgettekødet og sauter det i lidt olivenolie til det falder sammen og virker tæt i konsistensen.
Bland courgettekødet med majskompotten. Hak mozarellaen og bland i sammen med rasp og æg. Krydr med salt og peber. Fordel blandingen i de udhulede courgetter. Kom evt. ekstra rasp på toppen. Bag ca. 30 minutter ved 130 grader til courgetterne er gyldne på toppen, fyldet har sat sig og til selve courgettekødet er så mørt at en spids kniv nemt går igennem.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 10789 gange, og udskrevet 222 gange.
Kommentarer
- 2007-06-26 08:56:03 Birger: majskompot har jeg lavet af 1 ds maj - 1 ds flåede tomater - chillisource - og lidt ingefær fra kryderi hylden
- 2007-06-26 08:50:24 Ovn sidste 5 min på 180 grader - til 2 pers...1 courget - 1 ds majs - 1 ds flådetomater - chillisouce - Ingefær - rasp og revet ost - salt - peber (æg kan undværes) kød: efterbehag..........
irenehh - 0000-00-00 00:00:00 ja, ville også gerne vide hvordan man laver majskompot
- 0000-00-00 00:00:00 Hvad mon majskompot er ?
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider