Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Courgetter farseret med majs og tomat

Courgetter farseret med majs og tomat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Courgetter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 småcourgetter á ca. 250 g
1 portionMajskompot med tomat, ingefær og chili
1 æg
2 spsk.rasp
100 g.mozarella
 olivenolie
 
 


Opskrift:

Flæk courgetterne på langs og skrab indmaden ud med en kniv. Kom courgetterne i et ovnfast fad. Hak courgettekødet og sauter det i lidt olivenolie til det falder sammen og virker tæt i konsistensen. Bland courgettekødet med majskompotten. Hak mozarellaen og bland i sammen med rasp og æg. Krydr med salt og peber. Fordel blandingen i de udhulede courgetter. Kom evt. ekstra rasp på toppen. Bag ca. 30 minutter ved 130 grader til courgetterne er gyldne på toppen, fyldet har sat sig og til selve courgettekødet er så mørt at en spids kniv nemt går igennem.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 9988 gange,
og udskrevet 192 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2007-06-26 08:56:03
Birger: majskompot har jeg lavet af 1 ds maj - 1 ds flåede tomater - chillisource - og lidt ingefær fra kryderi hylden


  -  2007-06-26 08:50:24
Ovn sidste 5 min på 180 grader - til 2 pers...1 courget - 1 ds majs - 1 ds flådetomater - chillisouce - Ingefær - rasp og revet ost - salt - peber (æg kan undværes) kød: efterbehag..........


irenehh  -  0000-00-00 00:00:00
ja, ville også gerne vide hvordan man laver majskompot


  -  0000-00-00 00:00:00
Hvad mon majskompot er ?