Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Tunbøffer med bagte peberfrugter, persilleolie

Tunbøffer med bagte peberfrugter, persilleolie, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun, frisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Tunbøffer med bagte peberfrugter, persilleolie, billede 4 Tunbøffer med bagte peberfrugter, persilleolie, billede 1 Tunbøffer med bagte peberfrugter, persilleolie, billede 2 Tunbøffer med bagte peberfrugter, persilleolie, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 gram Tunsteak
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber, sort, knust
1 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
1 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
1 Gul peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
1 Orange peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
1 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
50 gram Parmesanost Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Persilleolie:
1 bdt. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1.5 dl. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Tilbehør:
7 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 dl. Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   


Opskrift:

Tunen steges i olie 2-3 minutter på hver side, krydr med salt og peber.


Bagte Peberfrugter:
Pensl peberfrugterne med lidt olie og bag dem i en varm ovn 275 grader C. alm. ovn i ca 10 minutter, eller indtil skindet begynder at løsne sig.

Læg dem herefter i en kogefast plastpose som lægges i fryseren i 5 minutter, dette bevirker at skindet nemmere løsner sig.

Pil skindet af, og halver peberfrugterne, og fjern kernerne.


Persilleolie:
Blend persille, hvidløg og olie til en ensartet tyk sauce.


Anret peberfrugterne på 4 lune tallerkner, læg tunen henover.
Kom persilleolien omkring og læg tynde skiver parmesanost over tunkødet.

Serveres med friskkogte ris.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (17 stemmer)

Opskriften er vist 78221 gange,
og udskrevet 2583 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

annibertelsen  -  2017-03-03 20:10:38
Fantastisk ret... Jeg lavede en salat af harricot vert, fine ærter, halve cherry tomater, 3 groft revne gulerødder. Vil nok næste gang lave en sauce ala hollandaise.... Men jeg fik mange roser af gæsterne og min mand... så fantastisk en ret...


per  -  2012-01-12 00:41:51
Super mad! Af nød brugte jeg olivenolie med chilismag, og frisk pasta istedet for ris, men puha, det smagte dejligt.


Majbritt  -  2010-06-07 18:57:58
Skøn ret, som er helt superb med pillede nye kartofler og ristede pinjekerner.


BakerBoy  -  2009-08-14 23:43:59
Super lækkert. Jeg lavede også en champignon flødesovs, det gav lige et extra pif til retten