Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Tunbøffer med bagte peberfrugter, persilleolie næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
800 gram Tunsteak
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber, sort, knust
1 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
1 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
1 Gul peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
1 Orange peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
1 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
50 gram Parmesanost Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Persilleolie:
1 bdt. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1.5 dl. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Tilbehør:
7 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 dl. Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Energi:
KJ total 16359 (3895 kcal)
KJ pr. Pers. 4089 (973 kcal)
Vægt ialt 2520 gram
Vægt pr. Pers. 630 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 649 KJ (154 kcal)
Protein 10.7 gram
Fedt 7.5 gram
Kulhydrat 11.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)