Den kogte og afdryppede pasta lægges i et smurt, ovnfast fad. Porrer og skinke lægges over. Æg, fløde, salt og peber piskes sammen, og osten blandes i. Ægge-ostemassen hældes over fyldet, og tærten sættes i en 225 grader varm ovn i 30 minutter. Den smager pragtfuldt med flûtes eller grovboller.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.6
(20 stemmer)
Opskriften er vist 32060 gange, og udskrevet 1273 gange.
Kommentarer
Conny - 2019-12-28 12:21:37 Fantastisk ret. Og nem. Kommer lidt bacon tern i så smage det også godt. Og kan varmes igen med en smule mælk hældt ovenpå så bliver den ikke tør.
Christian - 2008-01-17 17:12:22 Det smager super godt!
Pia Sørensen - 0000-00-00 00:00:00 Retten kan gøres klar til at sættes i ovnen i god tid og så opbevares i køleskab, til den skal i ovnen.
alto - 0000-00-00 00:00:00 Meget smagsfuld
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider