Porretærte på pastabund næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
150 gram Pastaskruer
   
150 gram Skinkestrimler, kogt 1 pakke skinkestrimler indeholder gerne 150 gram.
400 gram Porre, renset vægt 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
3 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
100 gram Emmentaler. 45+ Revet:
1 tsk 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl 40 gram

1 skive ost vejer ca. 25 gram
   
Energi:
KJ total 10187 (2425 kcal)
KJ pr. Pers. 2546 (606 kcal)
Vægt ialt 1260 gram
Vægt pr. Pers. 315 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 808 KJ (192 kcal)
Protein 9.0 gram
Fedt 12.3 gram
Kulhydrat 12.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)