Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Reersø koteletter

Reersø koteletter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :





Ingredienser:
4 lammekoteletter
 lidt olie
 salt
 peber
1 løg
3 fedhvidløg
2-3 tsk.dijon sennep
1 bouillon terning
2 dl.fløde
2 dl.vand
 


Tilbehør:
løse ris og groft brød
Opskrift:

Rids fedtkanten på koteletterne og brun dem i lidt olie, for at spare lidt på olien kan man brune dem på fedtkanten først, drys lidt salt og peber på.

Når de er brunede så læg koteletterne i et ovnfast fad med låg..

Skræl og hak løgene og hak dem groft. Skræl hvidløgene og pres dem gennem en hvidløgspresser.

Svits løg og hvidløg let på panden. Tilsæt vand, fløde, sennep og bouillon terning, og kog panden af.

Hæl det over koteletterne fadet og stil det i ovnen ved middel temperatur i 30 min







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (5 stemmer)

Opskriften er vist 7402 gange,
og udskrevet 146 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Wahlberg  -  0000-00-00 00:00:00
De er rigtig gode, tak for opskriften