Rijsttafel
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris Oprindelsesland : Asien Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Løg og æbler skæres i terninger og brunes i smørret sammen med kødet. Karry, salt, peber, bouillon, mælk og knust hvidløg kommes ved. Retten småsimrer i 40-45 min. Risen koges og serveres sammen med saucen. Tilbehøret anrettes i små skåle og serveres til.
Tips: Flere muligheder til tilbehør: peanuts, hakkede løg, mandariner (dåse), hakket peberfrugt, bønnespirer, paprika, karry, syltede agurker, tomater i både, hakkede rødbeder. |
|
Opskriften er vist 67908 gange,
og udskrevet 1938 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.2 (21 stemmer) |
|
Kommentarer Kokken - 2006-12-30 10:01:02 kønsløs opskrift jane - 2005-01-01 01:01:01 rigtig god - skal dog jævnes. yderligere tilbehør: oliven, æbletern, bønnespirer, agurketern |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne