Rijsttafel

Rijsttafel, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Ristaffel - rice table

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris

Oprindelsesland : Asien

AsienIndsendt :      Red :
Rijsttafel, billede 4 Rijsttafel, billede 1 Rijsttafel, billede 2 Rijsttafel, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Kødsauce:
500 g.flæskesmåkød
2 løg
2 æbler
50 g.smør
1 spsk.karry
½ dl.bouillon
2 dl.mælk
1 fedhvidløg
 salt
 peber
 ris
 
 Grundtilbehør:
100 g.kokosmel
100 g.rosiner
 bananer i skiver
 soya
 mangochutney
 
Opskrift:
Løg og æbler skæres i terninger og brunes i smørret sammen med kødet. Karry, salt, peber, bouillon, mælk og knust hvidløg kommes ved. Retten småsimrer i 40-45 min. Risen koges og serveres sammen med saucen. Tilbehøret anrettes i små skåle og serveres til.

Tips:

Flere muligheder til tilbehør:
peanuts, hakkede løg, mandariner (dåse), hakket peberfrugt, bønnespirer, paprika, karry, syltede agurker, tomater i både, hakkede rødbeder.





karakterer:
Opskriften er vist 67908 gange,
og udskrevet 1938 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.2    (21 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2006-12-30 10:01:02
kønsløs opskrift

  -   2005-01-01 01:01:01
rigtig god - skal dog jævnes. yderligere tilbehør: oliven, æbletern, bønnespirer, agurketern