Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Ristafel

Ristafel, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Ristaffel

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris

Oprindelsesland : Asien

AsienIndsendt :


Ristafel, billede 4 Ristafel, billede 1 Ristafel, billede 2 Ristafel, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
700 g.oksekød
250 g.champignon
2 løg
1 rød peberfrugt
2 spsk.olie
2 spsk.karry mild
1 hvidløg
2 spsk.soya sauce
1 ds.bambusskud
10 dl.suppe
1 ds.bønnerspirre
 salt
 evt.jævning
 
 Tilbehør:
 bananer
 peanuts
 ristet groft kokos (på en tør pande)
 skollede rosiner
 mango chutney
 majs
 syltede mandariner
 
 rejer i tomatsauce
 agurker
 tomater
 
 Løse ris:
7 dl.vand
4 dl.ris
1 tsk.salt
 


Opskrift:

Til kødretten bruges en stor gryde.

Kødet skæres i centimeter tykke strimler, kødet brunes i 3-4 min. i olien tilsat karry, hvidløg. De hakkede løg, den hakkede peberfrugter, bambusskudene skæres i tyndestrimler og kommes i, svitses i 3 min. hvorefter soya og suppen tilsættes. Det hele skal små koge, til kødet er mørt 45-90 minutter.

Bønnespirer tilsættes. Retten smages til med karry, salt, peber.

Retten serveres med løseris og tilbehør.

Tips:

kom noget fløde i kødretten, det gør den mere lækker. Man kan også lave en kalkungryde hvis man vil have det.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (16 stemmer)

Opskriften er vist 91917 gange,
og udskrevet 3056 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

mig!  -  2012-10-16 09:29:37
Hvad for noget suppe skal der i?:)


pernille  -  0000-00-00 00:00:00
har brugt den til min fødselsdag det smagte mega godt...


Pia  -  0000-00-00 00:00:00
kanonopskrift har lavet den til 70 gæster som var begejstrede