Ristafel

Ristafel, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Ristaffel - rice table

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris

Oprindelsesland : Asien

AsienIndsendt :      Red :
Ristafel, billede 4 Ristafel, billede 1 Ristafel, billede 2 Ristafel, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
700 g.oksekød
250 g.champignon
2 løg
1 rød peberfrugt
2 spsk.olie
2 spsk.karry mild
1 hvidløg
2 spsk.sojasauce
1 ds.bambusskud
10 dl.suppe
1 ds.bønnespire
 salt
 evt.jævning
 
 Tilbehør:
 bananer
 peanuts
 ristet groft kokos (på en tør pande)
 skollede rosiner
 mango chutney
 majs
 syltede mandariner
 
 rejer i tomatsauce
 agurker
 tomater
 
 Løse ris:
7 dl.vand
4 dl.ris
1 tsk.salt
 
Opskrift:
Til kødretten bruges en stor gryde.

Kødet skæres i centimeter tykke strimler, kødet brunes i 3-4 min. i olien tilsat karry, hvidløg. De hakkede løg, den hakkede peberfrugter, bambusskudene skæres i tyndestrimler og kommes i, svitses i 3 min. hvorefter soya og suppen tilsættes. Det hele skal små koge, til kødet er mørt 45-90 minutter.

Bønnespirer tilsættes. Retten smages til med karry, salt, peber.

Retten serveres med løseris og tilbehør.

Tips:

kom noget fløde i kødretten, det gør den mere lækker. Man kan også lave en kalkungryde hvis man vil have det.





karakterer:
Opskriften er vist 100566 gange,
og udskrevet 3184 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (16 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-10-16 09:29:37
Hvad for noget suppe skal der i?:)

  -   2005-01-01 01:01:01
har brugt den til min fødselsdag det smagte mega godt...

  -   2005-01-01 01:01:01
kanonopskrift har lavet den til 70 gæster som var begejstrede