Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Strudsesteak med madagascarpeber

Strudsesteak med madagascarpeber, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Struds - Strudsesteak

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 strudse steaks,
 Madagascarpeber,
2 dl.rødvin
4 spsk.crème fraiche,
1 spsk.Dijon sennep,
 Fedtstof til stegning
 salt
Opskrift:
Krydr hver strudsesteak med madagaskarpeber og salt. Steg dem i smør og olie på panden 4-7 min. på hver side. Pak kødet ind i staniol, kog panden af med 2 dl. rødvin og reducer saucen til 1/3. Rør så crème fraichen i og lad det simre lidt. Lige inden serveringen smages der til med 1 spsk. Dijon sennep.

Anret en steak på hver tallerken og hæld saucen over.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 5937 gange,
og udskrevet 140 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu