Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Struds som vildt

Struds som vildt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Struds - Strudsesteak

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
5-600 g.strudse steaks
5 dl.piskefløde
 enebær, ribsgelé eller tyttebær
 roquefort ost (eller anden blå ost)
 rødvin
 


Opskrift:

salt, peber og timian. Læg kødet i et ovnfast fad, drys med timian, salt og peber, hæld 10-12 enebær ved, læg et par smørklatter på toppen og hæld rødvin over så bunden af fadet er dækket. Sæt det i ovnen (varmluft:200°/alm.:225°) i 15 minutter. Tag kødet op og pak det ind i staniol. Hæld al væden op i en gryde, tilsæt piskefløde og mindst 1 spsk. roquefort og lad saucen stå og snurre kraftigt. Smag til med ribsgelé eller tyttebær og måske lidt salt og tilsæt kulør hvis De bedst kan lide en brun sauce. Skær kødet ud i fine skiver og anret på varme tallerkner eller i fad.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 7051 gange,
og udskrevet 245 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu