Struds som vildt

Struds som vildt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Struds - Strudsesteak

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
5-600 g.strudse steaks
5 dl.piskefløde
 enebær, ribsgelé eller tyttebær
 roquefort ost (eller anden blå ost)
 rødvin
 
Opskrift:
salt, peber og timian. Læg kødet i et ovnfast fad, drys med timian, salt og peber, hæld 10-12 enebær ved, læg et par smørklatter på toppen og hæld rødvin over så bunden af fadet er dækket. Sæt det i ovnen (varmluft:200°/alm.:225°) i 15 minutter. Tag kødet op og pak det ind i staniol. Hæld al væden op i en gryde, tilsæt piskefløde og mindst 1 spsk. roquefort og lad saucen stå og snurre kraftigt. Smag til med ribsgelé eller tyttebær og måske lidt salt og tilsæt kulør hvis De bedst kan lide en brun sauce. Skær kødet ud i fine skiver og anret på varme tallerkner eller i fad.


karakterer:
Opskriften er vist 8011 gange,
og udskrevet 296 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu