Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Struds som vildt

Struds som vildt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Struds - Strudsesteak

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
5-600 g.strudse steaks
5 dl.piskefløde
 enebær, ribsgelé eller tyttebær
 roquefort ost (eller anden blå ost)
 rødvin
 
Opskrift:
salt, peber og timian. Læg kødet i et ovnfast fad, drys med timian, salt og peber, hæld 10-12 enebær ved, læg et par smørklatter på toppen og hæld rødvin over så bunden af fadet er dækket. Sæt det i ovnen (varmluft:200°/alm.:225°) i 15 minutter. Tag kødet op og pak det ind i staniol. Hæld al væden op i en gryde, tilsæt piskefløde og mindst 1 spsk. roquefort og lad saucen stå og snurre kraftigt. Smag til med ribsgelé eller tyttebær og måske lidt salt og tilsæt kulør hvis De bedst kan lide en brun sauce. Skær kødet ud i fine skiver og anret på varme tallerkner eller i fad.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 7577 gange,
og udskrevet 289 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu