Kommentarer
Solveig - 2020-11-08 16:42:43 Har lavet dem mange gange, og de er fantastiske, min veninde fr Argentina lærte mig dem. Jeg laver mange, så fryser jeg dem ned, og steger dem i airfryer med olie på, så er der hurtig mad. Tilbehøret er her salat, men i Argentina spiser man kun dem og ikke noget til. Fine som natmad
Christian - 2018-07-15 23:18:22 Man skal ikke stege i olivenolie...
Men ellers lyder det som en dejlig opskrift der skal prøves
Birgitte - 2017-10-22 14:09:35 Indhold i empanadas argentinas: hakket oksekød, god kvalitet, løg, finthakket, svitses i olivenolie, hakket kød steges med, krydderier tilsættes, paprika, karry, en suppeterning, v/et halvt kilo kød en dåse hakkede tomater, lidt ketchup, orégano, spidskommen (vigtigt), hakkede hårdkogte æg (3), rosiner, hakkede oliven, dejen ovenfor beskrevet er i orden til empanadas argentinas (Buenos Aires). ¡Buen provecho!
Helle - 2015-08-10 17:13:54 Jeg putter revet squash, revet gulerod og i dag også en smule rød spidskål. Derud over putter jeg også altid 1-2 dl kogte ris i - så "fylder" de mere i maven på mine teenagere :-) Jeg laver en stor potion - for alle ønsker at få dem med i madpakken i morgen :-) - dem til i morgen laver jeg bare lidt mindre så de bedre passer til frokost! Dejlig opskrift, som kan varrieres i det uendelige, alt efter hvad der ligger i køleskabet!
mathias - 2011-08-04 11:13:21 det smager rigtig godt sammen agurk - jordbær salaten man også kan finde her inde. Rigtig god opskrift.
Morten - 2010-02-18 11:11:16 god smag og den har det hele
SaSu - 2008-07-25 21:13:32 den er ekstrem god!!!!!
men kunne godt trænge til lidt mere salt :)
julie - 2008-05-01 19:10:34 Det er simpelthen så lækkert at jeg kunnr æde det hele dagen lang den stop
|