Empanadas næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 8 stk.
Ingredienser:
  Dej:
25 gram Gær, frisk
2 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

250 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
  Pensling:
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
  kødfyld:
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
250 gram Oksekød, hakket ca. 16% fedt
4 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
2 spsk. Sød chilisauce
1 spsk. Chili mild, stødt
1 Knsp. Cayennepeber
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 8288 (1973 kcal)
KJ pr. stk. 1036 (246 kcal)
Vægt ialt 1377 gram
Vægt pr. stk. 172 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 601 KJ (143 kcal)
Protein 6.4 gram
Fedt 5.9 gram
Kulhydrat 16.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)