Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kyllingehjerter med majroer og pærer

Kyllingehjerter med majroer og pærer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingehjerte

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
600 g.frosne, optøede kyllingehjerter
350 g.majroer
25 g.smør
100 g.zittauerløg i stykker
25 g.blåskimmelost 50+ (30%)
1 dl.vand
200 g.uskrællede, faste og modne pærer i både
1/2 tsk.groft salt
 friskkværnet peber
 
 Pynt:
 Frisk, hakket bredbladet persille.
 
 Tilbehør:
 Kartoffelsne
 
Opskrift:
Halver kyllingehjerterne. Rens, skyl og tør dem godt. Skrab majroerne og skær dem i kvarte skiver. Lad smørret blive gyldent i en sauterpande. Steg hjerterne ved kraftig varme og under omrøring ca. 8 min. eller til de er let gyldne og møre. Tag hjerterne op og hold dem varme. Kom majroer og løg i sauterpanden og steg dem under omrøring i ca. 3 min. Skær osten i små stykker og kom dem i panden sammen med vandet. Tilsæt pærebåde, salt og peber. Kog ved svag varme og under låg ca. 2 min., til osten er smeltet. Vend kyllingehjerterne i og varm retten igennem. Smag til.

Ved serveringen:
Kom kyllingehjerter med majroer og pærer i en stor, varm skål. Server persille, kartoffelsne og tyttebærsyltetøj i hver sin skål.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 9694 gange,
og udskrevet 163 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu