Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kyllingehjerter med majroer og pærer

Kyllingehjerter med majroer og pærer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Kyllingehjerte

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
600 g.frosne, optøede kyllingehjerter
350 g.majroer
25 g.smør
100 g.zittauerløg i stykker
25 g.blåskimmelost 50+ (30%)
1 dl.vand
200 g.uskrællede, faste og modne pærer i både
1/2 tsk.groft salt
 friskkværnet peber
 
 Pynt:
 Frisk, hakket bredbladet persille.
 
 Tilbehør:
 Kartoffelsne
 


Opskrift:

Halver kyllingehjerterne. Rens, skyl og tør dem godt. Skrab majroerne og skær dem i kvarte skiver. Lad smørret blive gyldent i en sauterpande. Steg hjerterne ved kraftig varme og under omrøring ca. 8 min. eller til de er let gyldne og møre. Tag hjerterne op og hold dem varme. Kom majroer og løg i sauterpanden og steg dem under omrøring i ca. 3 min. Skær osten i små stykker og kom dem i panden sammen med vandet. Tilsæt pærebåde, salt og peber. Kog ved svag varme og under låg ca. 2 min., til osten er smeltet. Vend kyllingehjerterne i og varm retten igennem. Smag til.

Ved serveringen:
Kom kyllingehjerter med majroer og pærer i en stor, varm skål. Server persille, kartoffelsne og tyttebærsyltetøj i hver sin skål.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 9103 gange,
og udskrevet 127 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu