Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Soyamarineret struds i wok med svampe og kål

Soyamarineret struds i wok med svampe og kål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Struds - Strudsestrimler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
600 g.strudsekød
200 g.svampe, evt. østershatte, champignon
0.5 savojkål, fintsnittet
4 - 6 syltede agurker
1 dl.olivenolie
1 dl.bønnespirer
1 spsk.rosa peberkorn (baie rose)
 
 Marinade:
2 fedhvidløg
1 spsk.revet ingefær
2 dl.mild kinesisk soya
 


Opskrift:

Marinaden:
Hak hvidløg, bland det med den revne ingefær og rør det sammen med sojaen til en marinade. Skær kødet i strimler à 1x1x3 cm og lad dem ligge i marinaden i mindst 1 time, gerne 3. Tag dem op og dup dem tørre.
Rens svampene og skær dem i passende stykker. Del kålen i blade, skyl dem og snit dem fint. Skær agurkerne i tynde strimler. Varm olien i wokken, så den bliver rygende varm. Tilsæt kødstrimlerne og lad dem riste lidt. Tilsæt svampene og lad det stege ca. 1 min. Tilsæt kålen og agurkerne. Lad det dampe lidt og sving det til sidst med bønnespirerne og peberkornene.

Selve tilberedningen af retten tager kun 10 min. Retten kan tilberedes i en stegegryde eller sauterpande, hvis ikke man har en wok.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 6293 gange,
og udskrevet 102 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu