Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Fiskegryde med rejer ( Fedtfattig )

Fiskegryde med rejer ( Fedtfattig ), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : TorskeFisk - Lyssej (Luppe)

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Fiskegryde med rejer  ( Fedtfattig ), billede 4 Fiskegryde med rejer  ( Fedtfattig ), billede 1 Fiskegryde med rejer  ( Fedtfattig ), billede 2 Fiskegryde med rejer  ( Fedtfattig ), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Lyssejfilet
   
300 gram Rejer uden skal, kogte
300 gram Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
100 gram Porre 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
4 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
4 tsk. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

Safran tråde
1 dl. Hvidvin. tør 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 dl. Fiskebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Tilbehør:
1000 gram Kartofler 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
   


Opskrift:

Hak løg og tomat, skær porre/forårsløg + hvidløg i tynde skiver. Svits grønsagerne i olien et par minutter. Tilsæt safran, vin, bouillon + vand, lad retten simre i ca. 5 minutter. Smag til.

Fiskefileten lægger du i de sidste par minutter. Lige før du skal servere retten lægger du rejerne på. Lad dem blive gennemvarme.

Server med kogte kartofler og grønt.

Tips:

Vin og safran kan udelades, evt. kan man tilsætte 1-2 spsk. tomatpure i stedet for.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (12 stemmer)

Opskriften er vist 77608 gange,
og udskrevet 2253 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Per  -  2008-11-15 20:11:20
Fisken skæres i mundrette tern, rejerne kan gemmes og drysses over lige inden servering.


mig  -  2008-06-19 11:43:06
hvad gør jeg med fisken


Helle  -  0000-00-00 00:00:00
Rigtig god ret - også som gæstemiddag