Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fiskegryde med rejer ( Fedtfattig )

Fiskegryde med rejer ( Fedtfattig ), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : TorskeFisk - Lyssej (Luppe)

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Fiskegryde med rejer  ( Fedtfattig ), billede 4 Fiskegryde med rejer  ( Fedtfattig ), billede 1 Fiskegryde med rejer  ( Fedtfattig ), billede 2 Fiskegryde med rejer  ( Fedtfattig ), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Lyssejfilet
   
300 gram Rejer uden skal, kogte
300 gram Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
100 gram Porre 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
4 Tomater 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
4 tsk. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

Safran tråde
1 dl. Hvidvin. tør 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 dl. Fiskebouillon 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Tilbehør:
1000 gram Kartofler 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
   


Opskrift:

Hak løg og tomat, skær porre/forårsløg + hvidløg i tynde skiver. Svits grønsagerne i olien et par minutter. Tilsæt safran, vin, bouillon + vand, lad retten simre i ca. 5 minutter. Smag til.

Fiskefileten lægger du i de sidste par minutter. Lige før du skal servere retten lægger du rejerne på. Lad dem blive gennemvarme.

Server med kogte kartofler og grønt.

Tips:

Vin og safran kan udelades, evt. kan man tilsætte 1-2 spsk. tomatpure i stedet for.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (12 stemmer)

Opskriften er vist 76584 gange,
og udskrevet 2216 gange.


Energi:
KJ total 8695 (2070 kcal)
KJ pr. Pers. 2173 (517 kcal)
Vægt ialt 3028 gram
Vægt pr. Pers. 757 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 287 KJ (68 kcal)
Protein 6.5 gram
Fedt 1.0 gram
Kulhydrat 8.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Per  -  2008-11-15 20:11:20
Fisken skæres i mundrette tern, rejerne kan gemmes og drysses over lige inden servering.


mig  -  2008-06-19 11:43:06
hvad gør jeg med fisken


Helle  -  0000-00-00 00:00:00
Rigtig god ret - også som gæstemiddag