Fiskegryde med rejer (Fedtfattig) næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
600 gram Lyssejfilet
   
300 gram Rejer uden skal, kogte
300 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
100 gram Porre, renset vægt 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
4 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
4 tsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

Safran tråde
1 dl. Hvidvin, tør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 dl. Fiskebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Tilbehør:
1000 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
   
Energi:
KJ total 8695 (2070 kcal)
KJ pr. Pers. 2173 (517 kcal)
Vægt ialt 3028 gram
Vægt pr. Pers. 757 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 287 KJ (68 kcal)
Protein 6.5 gram
Fedt 1.0 gram
Kulhydrat 8.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)