Pizzasnegle med skinke
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt : Red: |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Dejen:
Gæren smuldres i en stor skål Det lunkne vand (37 grader C.) tilsættes sammen med olie og salt. Tilsæt melet lidt efter lidt. Ælt dejen færdig på bordet. Dejen hæver ca. 15 min. Rul dejen ud til en firkant ca. 30x40 cm. på et melet bord. Bland tomatpuré med fintrevet løg og oregano og bred blandingen over dejen. Læg skinke på, drys ost over og rul dejen sammen til en tyk pølse, der skæres i 12-16 skiver. Læg skiverne på en bageplade med bagepapir og lad sneglene hæve 20 min., før de bages øverst i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 15 min. Tips: Har du en rest kogt røget skinke kan denne skære tyndt ud. |
|
Opskriften er vist 1676270 gange,
og udskrevet 44343 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (780 stemmer) |
|
Kommentarer Mariane - 2022-07-07 09:39:18 Jeg bruger gerne resten af en kødsauce til pizza snegle. (hvis du har lavet kødsauce af 500 g hak oksekød og der er ca halvdelen tilbage) Så er der ikke madspild og man har lidt i fryseren til en hurtig aftensmad en dag man kommer sent hjem. Dejen er den samme der bruges til 'lette pølsehorn" - 2022-05-22 17:13:12 Brugte pizza-sauce til sneglene i stedet for tomatpuré, da smagen plejer at blive lidt for kraftig når der bruges tomatpuré. De smagte virkelig lækkert med pizzasauce! - 2022-03-29 12:35:44 det smagte dejligt Louise - 2022-03-08 07:38:48 kan de fryses ned og tages op når de skal bruges Lotte - 2021-10-19 16:24:52 Der skal omkring 800-1000 gram mel i til 2 portioner, men ellers skøn opskrift 👍🏻 lene - 2021-09-09 09:26:36 alt for lidt mel Clara - 2021-01-23 15:39:41 Hej de smager meget godt nemt og hurtigt lavet 30 mmhhmm Hihi - 2021-01-04 09:16:49 Jeg bruge pizzasovs istedet for tomatpuré og løg og krydderier det var perfekt 9 stjerne herfra Lotta - 2020-04-16 08:22:52 De er bare maga gode AD - 2020-03-25 11:42:17 Så gode og simple at lave! De røg lynhurtigt mmmh Pizzasneglmaker - 2020-03-02 08:55:43 Hejsa, jeg skal til at lave 250 af dem så håber de bliver gode. God dag og husk grøntsagerne(: Jesper/Bageren - 2020-02-27 19:22:50 En dej har godt af at hæve, så den kan komme af med smagen af gær. Gær smag er det værste. Mindre gær og længere hævetid. Mange tror, at man bare kan mindske hævetiden, ved at bruge mere gær, men det er helt forkert! Søde pige - 2020-01-20 16:01:03 Gode pizza snegle lidt smattet Hunde elsker - 2020-01-19 15:31:21 Dejen Klistre lidt men ellers virkelig god 9,5 ⭐️ Ud af 10 stjerner👌👌👌 En pige fra danmark - 2019-03-26 17:41:41 Tilføj en dåse majs, de bliver super lækre Katte elsker - 2019-03-02 10:03:59 Mums 🐱🍕🍞🥫 julius - 2019-02-14 17:35:15 mega god fik den til aftesmad 👌😃 - 2019-02-02 12:58:07 Brugte en storhakket brødkniv til at skære dejen ud. Ingen problemer. Tmortensen - 2017-11-17 13:00:49 En anelse mange løg efter min smag - som ellers er tosset med løg. Der kan sagtens puttes mere skinke eller måske endda bacon i. Ellers mums! 4 stjerner! Mariane - 2017-10-12 20:25:17 Jeg plejer nu at bruge en rest kold kødsovs. Og dejen er den samme som til pølsehorn. Det bliver mums Per Bromose - 2017-07-19 10:22:16 Jeg bruger hestestrimler i steder for skinke. Giver i min optik en dybere og mere nuanceret smagsoplevelse. JenA - 2017-06-28 15:51:54 Two thumbs up til denne opskrift. De nemme, bløde og smagfulde pizzasnegler var et stort hit på sønnens fødselsdag i børnehaven. :-) eik - 2017-05-01 19:16:52 Den får kun et 3 tal I dag. Noget med mine bagekunstner der skal justeres. Er sikker på det bliver et 5 tal næste gang Maria Cecilia Andersen - 2015-06-17 18:13:31 Elsker den her side! Man kan få fantastiske opskrifter og de her pizzasnegle er mega moster gode! Cecilie - 2014-08-24 13:14:22 rigtig god opskrift! hvor er de bare gode :-))) Mommi - 2014-07-03 13:13:43 Brugte kun durummel og smurte hot salsasovs tynd på i stedet for pure, de var superlækker og sprøde :-) cille - 2013-06-30 12:36:43 de smage rigtig godt dem vil jeg lave en anden gang :D Jette - 2013-04-22 13:22:25 Er de gode at fryse,super nem opskrift,mums Nicklas :) - 2012-11-09 15:19:11 Rigtig god opskrift :) god at følge og smager fantastisk! :) Mor til 3 - 2012-08-12 14:33:51 Har lige bagt dem med 1 dl havregryn i dejen, for at gøre dem sundere. De er rigtig gode. mig - 2012-02-29 10:52:51 mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm de smager fantASISK maribo - 2012-01-20 16:47:19 Jeg kan godt lide siden her. For man kan få den til at omregne enhederen for en. Supper. 16-årig - 2011-11-22 14:10:42 Super nemme! De var væk på 0,5! Nikoline - 2011-09-27 14:04:37 jeg er 11 år og jeg lavede dem selv de smager mums godt:D:D:D:D:D monsterbo - 2011-08-30 18:29:11 de er sku perfekte Randi - 2011-08-25 09:18:03 Man kan også bruge hk oksekød som fyld (som først er svitses af)- jeg drysser med et pizza krydderi tilsidst (som indeholder både oregano, hvidlød og salt) - De er rigtig gode til en børnefødselsdag (evt. sammen med små frikadeller, salat, små flutes og andet) Ja, man kan sagtens erstatte noget af melet med grovere mel (og nej, man behøver ikke bruge pizzamel) Jeg har mest held med at skære dem ud med en super skarp brødkniv - ellers kan de godt blive noget skæve/deforme. anna - 2011-08-07 11:09:01 De smager rigtig godt! Men synes dog det var lidt svært at skære i pølsen, så sneglene gik lidt i stykker når man skar dem ud. hyggetrolden - 2011-07-22 09:25:28 de er super næmme at lave mine venner elsker dem Rubab - 2011-06-22 20:24:03 De ser smader lækre ud! Glæmer mig til at prøve dem! De lækre - 2011-06-21 15:45:24 Svære at rulle ud, men fyldet (især tomat purèen) smager virkeligt godt!!! God opskrift! :) :) Sarah - 2011-06-17 00:48:21 nemme at lave og smager perfekt! Denne opskrift har flere end 40 kommentarer
Se alle kommentarer her |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne