Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Steak af struds med citron, oliven og ansjos

Steak af struds med citron, oliven og ansjos, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Struds - Strudsesteak

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
600 g.strudsebøffer 4 stk.
1 citron
8 -12 ansjosfileter
2 dl.olivenolie
1 dl.store græske oliven med sten
4 kvisterosmarin
 friskkværnet peber
 salt
 
 Garniture:
400 g.pasta
1-2 squash
 olivenolie
100 g.parmesan eller fåreost
 
 


Tilbehør:
Hertil pasta med squash
Opskrift:

Pres citronen. Hak ansjosfileterne groft og bland dem let sammen med de hele oliven og saften fra citronen Varm lidt olivenolie op på en pande, kom rosmarin i olien og lad det blive rygende varmt Steg kødet hurtigt på begge sider. Tag det af panden, krydr med salt og peber og lad det hvile mindst 5 min. inden servering Kog panden af med ansjosblandingen og tilsæt evt. mere olivenolie. Hæld blandingen over bøfferne

Garniture:
Kog pastaen i rigeligt, letsaltet vand efter anvisningen på posen Skær squash i strimler og rist dem let i en gryde med olivenolie Hæld vandet fra pastaen, kom den i gryden med squash og rør det lidt rundt. Riv osten over og bland det godt




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 5364 gange,
og udskrevet 114 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu