store græske oliven med sten 1 dl. store græske oliven med sten
4
kviste
rosmarin 4 kviste rosmarin
friskkværnet peber friskkværnet peber
salt salt
Garniture: Garniture:
400
g.
pasta 400 g. pasta
1-2
squash 1-2 squash
olivenolie olivenolie
100
g.
parmesan eller fåreost 100 g. parmesan eller fåreost
Opskrift:
Pres citronen. Hak ansjosfileterne groft og bland dem let sammen med de hele oliven og saften fra citronen
Varm lidt olivenolie op på en pande, kom rosmarin i olien og lad det blive rygende varmt
Steg kødet hurtigt på begge sider. Tag det af panden, krydr med salt og peber og lad det hvile mindst 5 min. inden servering
Kog panden af med ansjosblandingen og tilsæt evt. mere olivenolie. Hæld blandingen over bøfferne
Garniture:
Kog pastaen i rigeligt, letsaltet vand efter anvisningen på posen
Skær squash i strimler og rist dem let i en gryde med olivenolie
Hæld vandet fra pastaen, kom den i gryden med squash og rør det lidt rundt. Riv osten over og bland det godt.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 5854 gange, og udskrevet 165 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider