Squashkage med solsikkekerner

Squashkage med solsikkekerner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 12 Pers.
Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Grøntsager - Squash

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Squashkage med solsikkekerner, billede 4 Squashkage med solsikkekerner, billede 1 Squashkage med solsikkekerner, billede 2 Squashkage med solsikkekerner, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 dl. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

250 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
3 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
350 gram Squash 1 mellem squash vejer ca. 300 gram.

1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
2 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
350 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 tsk. Natron 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
2 tsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
50 gram Solsikkekerner 1 dl. 60 gram
100 gram Rosiner 1 tsk. vejer 2.5 gram
1 spsk. vejer 7.5 gram
1 dl. rosiner vejer ca. 50 gram
   
Opskrift:
Squashen rives.

Alle ingredienserne røres godt sammen.

Kagedejen kommes i en smurt brødform og bager ca. l time ved 175 grader C. alm. ovn.





karakterer:
Opskriften er vist 36853 gange,
og udskrevet 887 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 20357 (4847 kcal)
KJ pr. Pers. 1696 (403 kcal)
Vægt ialt 1520 gram
Vægt pr. Pers. 126 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1339 KJ (318 kcal)
Protein 5.4 gram
Fedt 15.5 gram
Kulhydrat 40.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-03-12 12:24:38
Jeg bagte den i en lille bradepande ca 30 minutter ved 180grader i varm luftovn og kom osteglasur på, smager fantastisk. Osteglasur 100g flødeost neutral, 140g smør, 100g flormelis, 2tsk vanillesukker det hele piskes sammen.

  -   2011-09-07 22:16:13
En dejlig kage ,brugte lidt forskelligt mel

  -   2011-08-27 17:35:37
Denne kage var lige mig, ikke så tung som andre squashkager, men mere sandkageagtig.

  -   2009-08-22 15:57:07
Jeg har lige brugt denne opskrift til at lave 40 muffins, bagt 25 minutter. Jeg kunne godt have fyldt mere i formene, da de ikke hæver voldsomt meget.