Squashkage med solsikkekerner næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 12 Pers.
Ingredienser:
2 dl. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

250 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
3 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
350 gram Squash 1 mellem squash vejer ca. 300 gram.

1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
2 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
350 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 tsk. Natron 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
2 tsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
50 gram Solsikkekerner 1 dl. 60 gram
100 gram Rosiner 1 tsk. vejer 2.5 gram
1 spsk. vejer 7.5 gram
1 dl. rosiner vejer ca. 50 gram
   
Energi:
KJ total 20357 (4847 kcal)
KJ pr. Pers. 1696 (403 kcal)
Vægt ialt 1520 gram
Vægt pr. Pers. 126 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1339 KJ (318 kcal)
Protein 5.4 gram
Fedt 15.5 gram
Kulhydrat 40.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)