Rør olie og sukker sammen. Tilsæt resten undtagen æg og rør det godt sammen.
Rør æggene i og hæld dejen i en ringform. Bag ved 180 grader C. alm. ovn 1 time.
Skær skallen i strimler med et juliennejern.
Kog citronstrimlerne op i nyt vand ca. 3 gange, til de er møre.
Glasur:
Rør ost og smør sammen ved svag varme, til det er blødt. Tilsæt flormelis og fintreven citronskal. Smør glasuren på, når kagen er kold og pynt med citronstrimler.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.3
(5 stemmer)
Opskriften er vist 33715 gange, og udskrevet 600 gange.
Energi:
KJ total 22463 (5348 kcal)
KJ pr. Portion 22463 (5348 kcal)
Vægt ialt 1370 gram
Vægt pr. Portion 1370 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1639 KJ (390 kcal) Protein 4.6 gram Fedt 27.4 gram Kulhydrat 33.1 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider