Squashkage med icing glasur næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Portion 1 Portion
Ingredienser:
2.75 dl. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

200 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
250 gram Squash 1 mellem squash vejer ca. 300 gram.

1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
60 gram Hasselnødder 1 dl. hele hasselnødder vejer ca. 60 gram
175 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

60 gram Kokosmel 1 spsk. 2 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 35 gram
3 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
1 knsp. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
  Pynt:
0.5 Citron, skal heraf Reven skal af 1 citron er beregnet til 10 gram
   
  Glasur:
50 gram Flødeost, naturel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
75 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
0.5 Citron, skal heraf Reven skal af 1 citron er beregnet til 10 gram
   
Energi:
KJ total 22463 (5348 kcal)
KJ pr. Portion 22463 (5348 kcal)
Vægt ialt 1370 gram
Vægt pr. Portion 1370 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1639 KJ (390 kcal)
Protein 4.6 gram
Fedt 27.4 gram
Kulhydrat 33.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)