Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Krebsekalas med dilddressing

Krebsekalas med dilddressing, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Diverse Skaldyr - Krebs

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :


Krebsekalas med dilddressing, billede 4 Krebsekalas med dilddressing, billede 1 Krebsekalas med dilddressing, billede 2 Krebsekalas med dilddressing, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Krebs 10-15 pr pers.
 
 Kogelage:
 Dildkrone
 Salt
 Sukker
 Vand
 
 Dressing:
2 dl.mayonaise
1 dl.creme fraiche 38%
2 bdt.Frisk dild
 Citronsaft
 Salt
 Peber
 


Opskrift:

Friske krebs må gerne gå I frisk vand 1-2 dage inden tilberedning så tarmen tømmes.

Start med at snitte den friske dild, gem stilkene til kogelagen, den snittede dild skal bruges i dressingen.

Rigeligt vand bringes I kog med dildkroner samt dildstilke fra den friske dild, salt og lidt sukker. Når vandet koger lægges de friske krebs i og koger med 6-7 minutter. Koger du mange krebs og vandet er længe om at komme i kog igen skal krebsene have længere tid.

Dressing:
Den fintsnittede dild røres med mayonaise og creme fraise, smages til med citronsaft, salt og peber.

Servering:
De friskkogte krebs serveres hele med brød, dressing og snaps.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (4 stemmer)

Opskriften er vist 14168 gange,
og udskrevet 129 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Beth  -  2016-02-03 13:04:17
God dressing. Men med 1 dl mayonnaise og 2 d creme fraiche 38 %