Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Grøntsagsfyldte squash

Grøntsagsfyldte squash, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Squash

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 storesquash
50 g.hakket broccoli
50 g.løg
2 spsk.olie
150 g.renset fennikel
250 g.modne tomater
½ dl.rasp
 Salt
1 spsk.frisk basilikum
1 spsk.frisk timian
2 spsk.tomatpuré
 


Opskrift:

Blanchér squashene i kogende vand ca. 4 min.

Hak løget fint, og svits det olie et par min. Hak tomaterne i mindre stykker og tilsæt timian og finthakket fennikel og basilikum. Lad løg, tomater og krydderier simre under låg i ca. 20 min. Tilsæt tomatpuré og rasp og smag til med salt.

Skær de blancherede squash over på langs og skrab indmaden ud. Bland halvdelen af indmaden i gryden. Lad det simre et par min. under omrøring.

Læg broccolien i bunden af squashene og fordel herefter resten af fyldet over. Sæt dem i et ovnfast fad og dæk til med folie.
Bag dem i ovnen i ca. 15 min. ved 200 grader.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 16502 gange,
og udskrevet 450 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

John  -  0000-00-00 00:00:00
4 store squash til 4 pers. er det korrekt


Annette  -  0000-00-00 00:00:00
har I ikke glemt hvidløg?