Grøntsagsfyldte squash

Grøntsagsfyldte squash, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Grøntsager - Squash

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 storesquash
50 g.hakket broccoli
50 g.løg
2 spsk.olie
150 g.renset fennikel
250 g.modne tomater
½ dl.rasp
 Salt
1 spsk.frisk basilikum
1 spsk.frisk timian
2 spsk.tomatpuré
 
Opskrift:
Blanchér squashene i kogende vand ca. 4 min.

Hak løget fint, og svits det olie et par min. Hak tomaterne i mindre stykker og tilsæt timian og finthakket fennikel og basilikum. Lad løg, tomater og krydderier simre under låg i ca. 20 min. Tilsæt tomatpuré og rasp og smag til med salt.

Skær de blancherede squash over på langs og skrab indmaden ud. Bland halvdelen af indmaden i gryden. Lad det simre et par min. under omrøring.

Læg broccolien i bunden af squashene og fordel herefter resten af fyldet over. Sæt dem i et ovnfast fad og dæk til med folie.
Bag dem i ovnen i ca. 15 min. ved 200 grader.





karakterer:
Opskriften er vist 19380 gange,
og udskrevet 519 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
4 store squash til 4 pers. er det korrekt

  -   2005-01-01 01:01:01
har I ikke glemt hvidløg?