Majsgryde

Majsgryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Majs

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
2 løg
2 spsk.olie
500 g.hakket oksekød
250 g.champignon
1 tsk.paprika
1 tsk.salt
1 dl.vand
0.5 dåseflåede tomater
1 dåsemajs (265 g) eller 1 pose frosne majs (300 g)
 
Opskrift:
Løgene renses og hakkes fint. Champignon renses og skæres i halve.

Løgene svitses i olien. Kødet tilsættes og svitses med indtil det har skiftet farve. Champignon tilsættes, og det hele småsteger ca. 5 minutter før krydderier og vand tilsættes.

Tomaterne skæres i mindre stykker og tilsættes sammen med majsene. Retten småkoger nu 10 minutter.

Retten smages til.

Serveres med groft brød og evt. salat.


karakterer:
Opskriften er vist 10736 gange,
og udskrevet 187 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu