Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Majsgryde

Majsgryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Majs

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
2 løg
2 spsk.olie
500 g.hakket oksekød
250 g.champignon
1 tsk.paprika
1 tsk.salt
1 dl.vand
1/2 dåseflåede tomater
1 dåsemajs (265 g) eller 1 pose frosne majs (300 g)
 


Opskrift:

Løgene renses og hakkes fint. Champignon renses og skæres i halve.

Løgene svitses i olien. Kødet tilsættes og svitses med indtil det har skiftet farve. Champignon tilsættes, og det hele småsteger ca. 5 minutter før krydderier og vand tilsættes.

Tomaterne skæres i mindre stykker og tilsættes sammen med majsene. Retten småkoger nu 10 minutter.

Retten smages til.

Serveres med groft brød og evt. salat.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (5 stemmer)

Opskriften er vist 9151 gange,
og udskrevet 154 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu