Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Spaghetti med citronflødesauce og rejer

Spaghetti med citronflødesauce og rejer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :



Ingredienser:
 Salt
4 Forårsløg
1 tsk.Smør
2 dl.Piskefløde
500 g.Spaghetti
2 bladeBasilikum
11/4 dl.Grøntsagsbouillon
 Friskkværnet peber
21/2 spsk.Citronsaft
200 g.Små kogte, pillede rejer
 
Opskrift:
Skyl forårsløgene. Fjern rodduske og visne grønne dele, alt andet snittes i fine strimler. Lad smørret smelte i den store pande og sautér de fint snittede forårsløg.

Bring 5 l vand i kog med 2 spsk salt. Hæld spaghettien i og kog den i en gryde uden låg, til den er al dente (husk bideprøven).

Fløde, grøntsagsbouillon og citronsaft hældes på panden. Lad det simre under omrøring. Væden fordamper efterhånden og tilbage bliver en lækker flødesauce. (Hvis det skiller var fløden ikke længere frisk).

Nu skal der smages til og krydres med salt og peber. Først til allersidst blandes de små pillede rejer i, lad retten simre et kort øjeblik. Det må ikke koge, så bliver rejerne seje. Hæld spaghettien i en sigte og bland den straks med saucen. Basilikumblade ovenpå og varm ind på bordet!


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (23 stemmer)

Opskriften er vist 37381 gange,
og udskrevet 767 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu