Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Spaghetti med citronflødesauce og rejer

Spaghetti med citronflødesauce og rejer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :





Ingredienser:
 Salt
4 Forårsløg
1 tsk.Smør
2 dl.Piskefløde
500 g.Spaghetti
2 bladeBasilikum
11/4 dl.Grøntsagsbouillon
 Friskkværnet peber
21/2 spsk.Citronsaft
200 g.Små kogte, pillede rejer
 


Opskrift:

Skyl forårsløgene. Fjern rodduske og visne grønne dele, alt andet snittes i fine strimler. Lad smørret smelte i den store pande og sautér de fint snittede forårsløg.

Bring 5 l vand i kog med 2 spsk salt. Hæld spaghettien i og kog den i en gryde uden låg, til den er al dente (husk bideprøven).

Fløde, grøntsagsbouillon og citronsaft hældes på panden. Lad det simre under omrøring. Væden fordamper efterhånden og tilbage bliver en lækker flødesauce. (Hvis det skiller var fløden ikke længere frisk).

Nu skal der smages til og krydres med salt og peber. Først til allersidst blandes de små pillede rejer i, lad retten simre et kort øjeblik. Det må ikke koge, så bliver rejerne seje. Hæld spaghettien i en sigte og bland den straks med saucen. Basilikumblade ovenpå og varm ind på bordet!







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (22 stemmer)

Opskriften er vist 34910 gange,
og udskrevet 726 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu