Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Koøje

Koøje, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

KonditoriRet : Konditori - Diverse Konditorkager

Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 Linsedej
250 g.margarine
375 g.mel
1  lilleæg
90 g.flormelis
 
 Masse:
250 g.kranse **( Odense marcipan)
125 g.sukker
1½-2 hvider
 
 


Opskrift:

Det hele smuldres sammen i en skål og til sidst æltes det let sammen. Herefter henstilles det i køleskabet mindst en time. Massen rulles herefter ud i 3mm tykkelse og udstikkes i runde medaljer i ca. 3-3½ cm i diameter. Derefter sprøjtes en kant at kransekage ( som en vaniljekrans)

sukker, plus den mængde hvider der gør massen sprøjtebar. (ca.1½-2 hvider). Bages i 4-5 min ved 200 grader. Straks efter bagning sprøjtes en blød klat nougat i midten.

Nougaten vil derefter flyde ud, og efter afkøling stivne.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (3 stemmer)

Opskriften er vist 11609 gange,
og udskrevet 126 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Gitte  -  2017-04-24 08:09:51
Hvor mange stk bliver der ca af 1 portion