Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Napoleonskager

Napoleonskager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 stk.

KonditoriRet : Konditori - Flødeskumskager

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Mælk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Napoleonskager, billede 4 Napoleonskager, billede 1 Napoleonskager, billede 2 Napoleonskager, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 pladerfrossen butterdej
 
 Fyld:
2 æggeblommer
4 spsk.sukker
4 tsk.hvedemel
2.5 dl.sødmælk
1 tsk.vanillesukker
 
 
5 dl.piskefløde
50 g.hindbærmarmelade
 
 Glasur:
50 g.flormelis
 vand
 


Opskrift:

Lad butterdejspladerne tø op ved stuetemperatur ca. 20 min.

Creme:
Æggeblommerne piskes med sukkeret, heri mel og sødmælk og det hele koger op under stadig piskning. Cremen skal koge kraftigt op, og afsvales. Så røres vanillesukker i.

Prik de optøede butterdejsplader med en gaffel. Bag dem på næstnederste rille ved 210 grader C. alm. ovn i 10-12 min. til de er gyldne og høje.

Flæk de bagte stykker butterdej i to. Kom hindbærmarmelade og creme og flødeskum på bunden af kagerne og kom glasur på toppen, før de lægges over.

Hver butterdejesplade skæres i 2 med en skarp kniv.

Kagerne skal først lægges sammen, lige før de skal bruges, ellers bliver de bløde.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (12 stemmer)

Opskriften er vist 48666 gange,
og udskrevet 1056 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Fie  -  2019-09-03 12:57:55
Nej,hvor er det dejligt at finde en opskrift på disse dejlige konditorkage ,det er ikke mange steder eller bager man finder disse Napoleonskager Super dem vil jeg lave


Birger danmark  -  2016-05-05 18:53:06
De bedste napoleonskager har jeg fået på Stjørdalen l Norge de var med rom smag folk kommer langvejs fra for at få dem


[email protected]  -  2009-01-09 12:30:45
Jag tackar så hjärligt för receptet och kommer att prova det med det snaraste. Mvh Luise (gammel dansker fra Haderslev)