Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Napoleonskager med citruscreme

Napoleonskager med citruscreme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

KonditoriRet : Konditori - Flødeskumskager

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 pladerbutterdej
 
 Fyld:
2 æggeblommer
 dl.mælk
50 g.sukker
2 tsk.majsstivelse
 reven skal af en usprøjtet appelsin
½ dl.limesaft
½ dl.citronsaft
 
 Pynt
 dl.piskefløde
1 tsk.sukker
 tynde skiver lime
 lidt fintstrimlet appelsinskal
Opskrift:
Lad butterdejspladerne tø op ved stuetemperatur ca 20.min.

Creme:
Bland æggeblommer, mælk, sukker og majsstivelse i en lille kasserolle og bring det i kog under omrøring.Lad det koge i 1 min. rør safter og skal i og køl af.

Prik de optøede butterdejsplader med en gaffel . Bag dem på næstnederste rille ved 210° i ca. 8 min. til de er gyldne og høje. Køl af.

Flæk de bagte stykker butterdej i to. Pisk fløde og sukker til skum og vend halvdelen i den helt kolde creme.Bred cremen ud på bunden af kagerne og læg " låget" over. Dekorer med den resterende flødeskum og pynt. Kagerne bliver bløde, hvis de lægges sammen, før de skal serveres.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 12726 gange,
og udskrevet 188 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu