Panerede lammekoteletter med krydderurter

Panerede lammekoteletter med krydderurter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
8 dobbelte eller 16 enkelte lammekoteletter mindst 2 cm tykke
1-2 æg
2 dl.rasp
3 spsk.friske krydderurter fx timian, rosmarin, salvie, merian og hvidløg
 salt
 peber
 olie og smør til stegning
Opskrift:
Hak krydderurterne fint og bland dem sammen med salt og peber i raspen. Skær evt. et par snit i fedtkanten på koteletterne så de holder faconen. Vend koteletterne i de sammenpiskede æg og derefter i krydderurterasp. Lad dem hvile i 5 minutter, så paneringen sætter sig. Steg koteletterne i en blanding af olie og smør i 3-4 minutter på hver side. De skal være gyldenbrune og sprøde.

Kartoffel-sellerimos med hakket brøndkarse og smørdampet spinat serveres til.





karakterer:
Opskriften er vist 10347 gange,
og udskrevet 199 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-11-02 15:16:34
De blev rigtig gode og usædvanlig sprøde. Kartoffel-sellerimosen var helt perfekt til. Dejlig opskrift.