æblemos med flødeskum + et drys krymmel æblemos med flødeskum + et drys krymmel
vanilleis med friske el. syltede frugter vanilleis med friske el. syltede frugter
flødeskum med hakket chokolade flødeskum med hakket chokolade
vanillecreme med bananskiver vanillecreme med bananskiver
Opskrift:
Smelt smørret, lad det køle lidt af og rør resten af ingredienserne i.
Sæt dejen på en plade med bagepapir med en spiseske og med god afstand, da dejen flyder meget ud under bagningen.
Bag ca. 8 min. ved 175° midt i ovnen til kagerne er lysebrune. Lad dem køle lidt af på pladen, tag en ad gangen med en paletkniv og læg kagerne på omvendte kopper. De afkøles helt og fyldes umiddelbart før serveringen.
Fyld kun det antal som skal serveres. Resten kan gemmes i en kagedåse.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 1.6
(29 stemmer)
Opskriften er vist 12204 gange, og udskrevet 222 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider