Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Havregrynsskaller

Havregrynsskaller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 16 stk.

KonditoriRet : Konditori - Flødeskumskager

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
75 g.smør/margarine
 dl.havregryn
1 spsk.mel
1 æg
1 tsk.bagepulver
125 g.sukker
 
 Fyld:
 æblemos med flødeskum + et drys krymmel
 vanilleis med friske el. syltede frugter
 flødeskum med hakket chokolade
 vanillecreme med bananskiver
 


Opskrift:

Smelt smørret, lad det køle lidt af og rør resten af ingredienserne i. Sæt dejen på en plade med bagepapir med en spiseske og med god afstand, da dejen flyder meget ud under bagningen. Bag ca. 8 min. ved 175° midt i ovnen til kagerne er lysebrune. Lad dem køle lidt af på pladen, tag en ad gangen med en paletkniv og læg kagerne på omvendte kopper. De afkøles helt og fyldes umiddelbart før serveringen. Fyld kun det antal som skal serveres. Resten kan gemmes i en kagedåse.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.6    (29 stemmer)

Opskriften er vist 11456 gange,
og udskrevet 194 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu